wątróbka z winogronami
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
przykryj blachę do pieczenia folią, posmaruj masłem. Połóż wątrobę na folii, po pokrojeniu na małe kawałki, sól, pieprz.
następnie rozłóż winogrona, wymieszaj, przykryj folią i włóż do piekarnika, aż do całkowitego ugotowania.
następnie rozłóż winogrona, wymieszaj, przykryj folią i włóż do piekarnika, aż do całkowitego ugotowania.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Winogrona - 65 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Wątróbka drobiowa - 140 kcal/100g