pieczona dynia z miodem
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
pokrój dynię na skibki z jabłkami, zalej miodem (według własnego uznania) dodaj wodę 0,5 łyżki.i włóż do piekarnika na 2 godziny, okresowo podlewając powstały sok.
& nbsp;kto jest uczulony na miód wystarczy posypać cukrem. Żadne jabłka też nie mają znaczenia po prostu posyp dynię wanilią. Połóż skibki płasko, po godzinie Odwróć drugą stronę. Pieczona dynia z miodem okazuje się Bursztynowa, pachnąca. Gotowy posyp cukrem pudrem
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Dynia - 29 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g