kasza manna na wodzie w powolnej kuchence
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
1. Wlej wodę do miski multicookera, wybierz tryb "owsianka", ustaw czas na 10 minut.
2. Kasza manna jest mieszana z cukrem.
3. 10 minut po włączeniu programu dodaj semolinę z cukrem. Nie zapomnij wymieszać.
po sygnale dźwiękowym wlej owsiankę do talerzy i włóż do każdego mały kawałek masła.
kompozycja zawiera multistakany. Możesz dostosować gęstość owsianki dla siebie.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Kasza manna - 340 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g