twaróg z matzoni
skład / składniki
1
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotowali niezbędne produkty, wyciągnęli Matson z lodówki
Krok 2:
Suszone morele przemyto pod bieżącą wodą i zalano wrzącą wodą na sekundę, wysuszono.Orzech został obrany ze skorupy i posiekany.
Krok 3:
Twaróg rozbity z grudek
Krok 4:
Połączyliśmy wszystkie produkty razem i z przyjemnością spożyliśmy je na śniadanie!
jeśli nie jesteś zaangażowany w oddzielne odżywianie lub nie możesz jeść twarogu bez cukru, zawsze masz prawo go dodać do swojego gustu.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Twaróg 40% tłuszczu - 466 kcal/100g
- Twaróg 20% tłuszczu - 233 kcal/100g
- Twaróg 18% tłuszczu - 226 kcal/100g
- Twaróg 10% tłuszczu - 156 kcal/100g
- Twaróg beztłuszczowy - 75 kcal/100g
- Twarożek ze śmietaną - 260 kcal/100g
- Twaróg owocowy - 147 kcal/100g
- Twaróg łagodny dietetyczny - 170 kcal/100g
- Twaróg "vitalinia" - 64 kcal/100g
- Twarożek "poranny" ("Danon") bez cukru - 91 kcal/100g
- Twaróg - 156 kcal/100g
- Suszone morele - 215 kcal/100g
- Uruk - 290 kcal/100g
- Brzoskwinie suszone - 254 kcal/100g
- Matzoni - 38 kcal/100g