letnia sałatka
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
1. Pokrój pomidory, ogórki, ser w kostkę lub plasterki.
2. Pokrój kolendrę w poprzek.
3. Otwórz słoik pieczarek w puszkach.
4. Wymieszaj wszystko i jeśli chcesz lekko doprawić olejem roślinnym.
5. Chwyć widelec i zjedz letnią sałatkę! Gotowe! Smacznego!!!
2. Pokrój kolendrę w poprzek.
3. Otwórz słoik pieczarek w puszkach.
4. Wymieszaj wszystko i jeśli chcesz lekko doprawić olejem roślinnym.
5. Chwyć widelec i zjedz letnią sałatkę! Gotowe! Smacznego!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Ser z mleka krowiego - 260 kcal/100g
- Ser owczy ser 50% tłuszczu - 370 kcal/100g
- Kolendra - 25 kcal/100g