koktajl żurawinowy
skład / składniki
3
porcje:
metoda gotowania
Przygotuj niezbędne składniki i zacznij gotować:
- do miski blendera wlej syrop żurawinowy i sok jabłkowy;
- obierz Banana, pokrój na małe kawałki, a także włóż do miski blendera;
- ubij składniki do konsystencji puree;
- wlej jogurt do powstałej masy i dodaj szczyptę mielonego cynamonu, ponownie ubij.
podajemy w kieliszkach objętościowych, dekorujemy do smaku.
miłego i produktywnego dnia dla ciebie!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Beztłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Banany - 89 kcal/100g
- Sok jabłkowy - 42 kcal/100g
- Syrop żurawinowy - 26 kcal/100g
- Mielony cynamon - 247 kcal/100g