skład / składniki
metoda gotowania
1. Dokładnie umyj filet z sevrugi, włóż do rondla z grubym dnem i napełnij wodą. Wysyłamy garnek & nbsp;na średnim ogniu i doprowadzamy bulion do wrzenia. W tym procesie usuń piankę, gotuj do miękkości, około 25 minut.
2. W międzyczasie obieramy marchewki i cebulę, myjemy, kroimy w kostkę niezbyt drobno. Smażyć warzywa na maśle na złoty kolor, a następnie przykryć pokrywką i gotować & nbsp;przez 5-7 minut.
3. Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy na małe kawałki, jak zwykle na zupę. Z bulionu wyjmij filet sterlady i włóż ziemniaki do rondla, gotuj przez 20 minut
4. W międzyczasie pokrój filety na kawałki, a gdy ziemniaki będą gotowe, włóż je do rondla wraz z smażeniem warzyw. Dodaj również liść laurowy, mielony czarny pieprz i zioła, sól do smaku.
rozłóż zupę na porcje i podawaj. 
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Ziemniaki Dojrzałe - 80 kcal/100g
- Pieczone ziemniaki - 70 kcal/100g
- Tłuczone ziemniaki - 380 kcal/100g
- Ziemniaki gotowane - 82 kcal/100g
- Ziemniaki w mundurkach - 74 kcal/100g
- Ziemniaki smażone - 192 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Liść laurowy - 313 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal / 100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Sewruga - 160 kcal/100g