herbata imbirowo-MIODOWA na odchudzanie

piękny napój tonizujący dla tych, którzy podążają za figurą. Imbir poprawia omew substancji, a tym samym spala tłuszcze. Aby schudnąć, lepiej pić herbatę po każdym posiłku. Tak, imbir nie pomoże, jeśli zjesz dużo bułek i ciast. To nie jest najprzyjemniejszy napój. Ale pomógł mi zrzucić dodatkowe 12 kg, piję go tylko wieczorami. Ale lepiej pić przez cały dzień.
IrenaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 0 % 0 g
tłuszcze 0 % 0 g
węglowodany 100 % 5 g
24 kcal
IG: 40 / 0 / 60

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 15 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.
  2. Krok 2:

    Krok 2.
  3. Krok 3:

    Krok 3.
  4. Krok 4:

    Krok 4.
  5. Krok 5:

    Krok 5.
  6. Krok 6:

    Krok 6.

obierz imbir,zetrzyj. W czajniku zaparz imbir i cytrynę. Umieść łyżeczkę w filiżance. miód, dodaj liście herbaty z imbiru i cytryny oraz wrzącą wodę. Wszystko gotowe.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Cytryna - 16   kcal/100g
  • Skórka z cytryny - 47   kcal/100g
  • Miód - 400   kcal/100g
  • Imbir - 80   kcal/100g
  • Imbir suchy - 347   kcal/100g
  • Imbir marynowany - 51   kcal/100g
  • Woda - 0   kcal/100g

Podobne przepisy