skład / składniki
gotowanie krok po kroku
mam jedną uwagę, myślę, że im większe dziury w makaronie, tym smaczniejsze. Możesz wziąć dowolny gulasz. Uwielbiam grubsze-gulasz wieprzowy dla ciebie; dla tych, którzy dbają o talię-mięso z kurczaków w słoikach.
ugotuj makaron w osolonej wodzie, wrzuć do durszlaka, pozwól wodzie spłynąć. Makaron nie gotuje się do końca, niech będzie trochę nieprzygotowany.
na odrobinie oleju roślinnego podsmaż drobno posiekaną cebulę i drobno starty czosnek. Wrzuć zawartość słoika do smażonych warzyw i gotuj przez 5 minut. Posyp zmielonym pieprzem, dodaj trochę soli, biorąc pod uwagę, że gulasz zawiera już sól.
umieść cały makaron na patelni z gulaszem, dokładnie wymieszaj i smaż na ogniu przez pięć minut, aby makaron był odpowiednio nasączony sosem mięsnym z warzywami.
to w zasadzie wszystko. Smacznego.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342 kcal/100g
- Makaron z mąki 1 klasy - 333 kcal/100g
- Makaron z mąki w / C - 338 kcal/100g
- Makaron gotowany - 135 kcal/100g
- Makaron - 338 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Gulasz wieprzowy - 349 kcal/100g