makaron z gotowaną kiełbasą
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
weź garnek i wlej do niego zimną wodę (około połowy) i umieść na kuchence. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól. Weź makaron i wrzuć go do garnka do gotowania. Gotuj przez 6-8 minut na małym ogniu, a następnie włóż makaron do durszlaka i opłucz go w zimnej wodzie. Weź patelnię i wlej olej słonecznikowy, a następnie włóż makaron na patelnię. Ugotowaną kiełbasę pokrój na małe kawałki. Włóż części kiełbasy na patelnię, dokładnie wymieszaj kiełbasę z makaronem i smaż przez 6-8 minut. Jedzenie jest gotowe! Możesz podać makaron z kiełbasą do stołu. W ten sposób w 20 minut przygotowałeś pyszny posiłek. Jednak makaron robi się nie tylko z kiełbasą, ale także z innymi produktami, na przykład z gulaszem
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Makaron, najwyższej jakości, witaminizowany - 337 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, nabiał - 309 kcal/100g
- Makaron, najwyższej jakości, jajko - 342 kcal/100g
- Makaron z mąki 1 klasy - 333 kcal/100g
- Makaron z mąki w / C - 338 kcal/100g
- Makaron gotowany - 135 kcal/100g
- Makaron - 338 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Kiełbasa"amatorska" - 291 kcal/100g
- Kiełbasa"Ukraińska" - 404 kcal/100g
- Kiełbasa"cukrzycowa" - 254 kcal/100g
- Kiełbasa "doktorska" - 197 kcal/100g
- Kiełbasa dietetyczna - 170 kcal/100g
- Kiełbasa"mleczna" - 252 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g