Tatar z czerwonej ryby
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
opłucz szczypiorek & nbsp; i szczypiorek, osusz i przenieś do miski. Dodaj cebulę, sok z limonki, olej sezamowy, 1 łyżkę oliwy z oliwek i wymieszaj.
między dwoma kawałkami plastikowej folii rozwałkuj kawior bez nacisku, aby uzyskać warstwę o grubości 0,3 cm.
ułóż rybę i dopraw solą i pieprzem. Łyżkę Tataru połóż na talerzu i użyj odpowiednich naczyń, aby nadać mu okrągły kształt. Skrop oliwą z oliwek, udekoruj pomidorami i gałązkami zieleni i podawaj.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Łosoś mielony - 130 kcal/100g
- Łosoś wędzony - 162 kcal/100g
- Łosoś z grilla - 283 kcal/100g
- Łosoś świeży - 201 kcal/100g
- Łosoś solony - 269 kcal/100g
- Łosoś saute - 379 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Estragon - 25 kcal/100g
- Tarchun - 40 kcal/100g
- Kawior z różowego łososia ziarnisty - 230 kcal/100g
- Kawior łososiowy ziarnisty - 245 kcal/100g
- Cebula zielona - 19 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pomidory koktajlowe - 15 kcal/100g
- Sok z limonki - 10 kcal/100g
- Szczypiorek - 30 kcal/100g
- Olej sezamowy - 899 kcal/100g