skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Wytnij z papieru niezbędny szablon ciasta o takim rozmiarze, aby zmieścił się na stojaku.
Krok 2:

Wytnij ciasta według wzoru.
Krok 3:

Pozostaw jedno ciasto bez zmian. Na drugim z szerokiej strony odetnij pasek na szerokość przyszłych kwiatów. Trzeci ma również dwa razy większą szerokość paska.
Krok 4:

Równomiernie posmaruj większe ciasto dżemem.
Krok 5:

I posmaruj kremem.
Krok 6:

Krem jest bardzo prosty - musisz ubić odpowiednią ilość śmietany z cukrem lub skondensowanym mlekiem na puszystą lepką masę.
Krok 7:

Połóż średnie ciasto na wierzchu i po prostu spudłuj. Przytnij nierówności ciasta.
Krok 8:

To samo z mniejszym ciastem. Posmaruj ze wszystkich stron i wstaw do lodówki na 30 minut.
Krok 9:

Po wyjęciu i posmarowaniu ciasta ze wszystkich stron, z wyjątkiem stopni, białym kremem.
Krok 10:

Niewielką ilość kremu zabarwić zielonym barwnikiem i napełnić torbę dekoracyjną okrągłą (5-7 mm) dyszą.
Krok 11:

Udekoruj podstawę bukietu nogami kwiatów.
Krok 12:

Udekoruj wierzch ciasta zygzakami z tego samego Zielonego kremu za pomocą torebki i cieńszej okrągłej dyszy (2-3 mm).
Krok 13:

Wymieszać różowy krem i wypełnić jeden pakiet z dyszy &039;liść&039; lub &039;Rose & 039; pionowe warstwy różowy i biały krem. Wymieszaj niebieski krem i napełnij nim drugą torbę z tą samą dyszą.
Krok 14:

Ponieważ na zdjęciu umieść dwie wstążki jedna na drugiej.
Krok 15:

A także zakreśl miejsce na kwiaty i nałóż wstążkę na podstawę bukietu.
Krok 16:

Za pomocą tych samych torebek i dysz &039;rozeta&039; I &039;liść&039; udekoruj ciasto kwiatami. Kwiaty nakładaj płatek po płatku okrężnymi ruchami.
Krok 17:

Użyj specjalnej dyszy, aby nałożyć gwiazdki po bokach bukietu. Możesz również udekorować ciasto jadalnymi srebrnymi kulkami na wierzchu i posypać kwiaty brokatem.
Krok 18:

Teraz, gdy kremowy cud jest gotowy-możesz go podać lub przechowywać w lodówce do czasu podania! Wesołych i słodkich wakacji!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Dżem morelowy - 242 kcal/100g
- Powidło - 250 kcal/100g
- Barwnik spożywczy - 0 kcal/100g
- Ciastka biszkoptowe - 258 kcal/100g
- Krem maślany - 315 kcal/100g


