Przepisy na posiłki z inwertowanym syropem glukozowym są dość zróżnicowane. Służy do produkcji różnych krówek cukrowych, kremów, nadzień i glazury. Zastępuje cukier w cieście, pozwala przechowywać gotowe produkty dłużej w postaci niezanieczyszczonej. Dzięki niemu wypieki nadają przyjemny złoty kolor i znacznie spowalniają czerstwienie wypieków. Ten produkt nadaje się do babeczek, ciast, ciast, ciast, słodkich bułek, naleśników, pączków, naleśników i innych słodyczy.
Najczęściej syrop inwertowany znajduje się w przepisach z tymi pięcioma produktami:
takie smakołyki są idealne na prostą rodzinną herbatę i świąteczny stół. Samodzielne gotowanie tego produktu nie jest trudne, nie musisz mieć wybitnych umiejętności kulinarnych i doświadczenia. Ale ważne jest, aby dokładnie przestrzegać proporcji, temperatury i czasu obróbki cieplnej wskazanych w przepisie. W przeciwnym razie gotowy produkt może okazać się zbyt gruby lub ciemnieć.