pieczony zapach
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotowaliśmy niezbędne produkty.Nie ma ich tak wielu.
Krok 2:
Ubij jajka w lezon
Krok 3:
Myjemy zapach, usuwamy skrzela i wnętrzności przez otwór w pobliżu głowy. Posil i pozostaw na 20 minut na zimno.
Krok 4:
Zanurz rybę w jajku
Krok 5:
Następnie zwiń w mąkę
Krok 6:
I smaż na dobrze rozgrzanej patelni
Krok 7:
Oto nasz zapach
Krok 8:
Dekorujemy podstawę dania i podajemy. Pamiętaj, aby umieścić pokrojone ogórki!
a teraz twój sekret. Prawdopodobnie zauważyłeś już świeży ogórek w składzie składników, prawda? Więc to nie przypadek. Zapach jest z nim blisko spokrewniony, żywi się zooplanktonem, młodymi rybami i kawiorem oraz pachnie świeżymi ogórkami. Dlatego najlepiej podawać go ze świeżym ogórkiem. ale dlatego pachnie ogórkiem, więc nikt nie znalazł dokładnej odpowiedzi, wydaje się, że feromony są obecne, za pomocą których się rozmnaża. Może któryś z was wie dokładniej, napisz.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ogórki świeże - 15 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Jajko kurze - 80 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pachnidło - 91 kcal/100g