owsianka perłowa z kiełbaskami i warzywami
skład / składniki
4
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Pokrój cebulę
Krok 2:

Pokrój marchewki w kostkę
Krok 3:

Smażyć cebulę i marchewkę na oleju w misce multicookera w trybie smażenia przez 5 minut
Krok 4:

Dodaj wodę, jęczmień i sól, włącz tryb gaszenia na 40 minut
Krok 5:

Kiełbaski pokroić
Krok 6:

Po 20minutach dodaj kiełbaski do owsianki
Krok 7:

Po 10 minutach dodaj brokuły, Duś
Krok 8:

Smacznego!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Kasza perłowa - 340 kcal/100g
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Marchewka gotowana - 25 kcal/100g
- Brokuły - 33 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Kiełbaski"mleczne" - 266 kcal/100g
- Kiełbaski"ruskie" - 243 kcal/100g
- Kiełbaski wieprzowe - 324 kcal/100g
- Parówki konserwowe - 228 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g

