skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Najpierw przygotuj składniki.
Krok 2:
Dodaj sól do jajka. Trochę wbijamy.
Krok 3:
Dodaj mleko, ocet, stopione masło i wymieszaj.
Krok 4:
Dodaj przesianą mąkę i sodę. Mieszać.
Krok 5:
Trzy na drobnej tarce 50 g sera i dodaj go podczas procesu ugniatania. Również na tym etapie możesz dodać zioła do ciasta, będzie bardzo smaczne.
Krok 6:
Rozwałkuj ciasto na okrąg, nakłuj widelcem, aby się nie bulgotało i włóż do kuchenki mikrofalowej na 5 minut z maksymalną mocą.
Krok 7:
Pokrój kiełbasę na półpierścienie.
Krok 8:
Pokrój boczek na małe kawałki.
Krok 9:
Wyjmij ciasto z kuchenki mikrofalowej i posmaruj pastą pomidorową. Włóż do kuchenki mikrofalowej na 3 minuty.
Krok 10:
Ponownie wyjmij i rozłóż boczek.
Krok 11:
Następnie na wierzchu kiełbasa. Włóż do kuchenki mikrofalowej na 5 minut.
Krok 12:
Wyciągamy ponownie. Pokrój pomidory i rozłóż na wierzchu pizzy. Włóż do kuchenki mikrofalowej na 3 minuty, moc 1000.
Krok 13:
Zetrzyj ser, posyp pizzę i gotuj pizzę w kuchence mikrofalowej aż ser się stopi. Następnie szybko pokrój pizzę i podawaj na gorąco. Szybka Pizza w kuchence mikrofalowej jest gotowa. Smacznego!
żuć z przyjemnością!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal / 100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Jajko kurze - 157 kcal/100g
- Białko jaja - 45 kcal/100g
- Proszek jajeczny - 542 kcal/100g
- Żółtko - 352 kcal/100g
- Jajko strusia - 118 kcal/100g
- Ser "Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal / 100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal / 100g
- Ser "edamer" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser "Emmental" 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser "gouda" 45% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal / 100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal / 100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Mąka pełnoziarnista z pszenicy durum witaminizowana - 333 kcal / 100g
- Mąka pełnoziarnista uniwersalna - 364 kcal/100g
- Mąka krupczatka - 348 kcal/100g
- Mąka - 325 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Ocet winny (3%) - 9 kcal/100g
- 9% - 11 kcal/100g
- Ocet balsamiczny - 88 kcal/100g
- Ocet jabłkowy - 14 kcal/100g
- Ocet - 11 kcal/100g
- Boczek gotowany - 447 kcal/100g
- Pasta pomidorowa - 28 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Soda spożywcza - 0 kcal/100g
- Salami - 568 kcal/100g