świeżo wyciśnięty sok z selera i jabłek

sok z selera zawiera dużą ilość składników odżywczych. . Jest bardzo smaczny i zdrowy.Po wypiciu takiego soku rano ładujesz się energią przez długi czas.Orzeźwia lepiej niż poranna kawa))
TeodoraAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
Tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 0 % 0 g
tłuszcze 0 % 0 g
węglowodany 100 % 9 g
43 kcal
IG: 100 / 0 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 10 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Jabłka i seler dokładnie umyć. Obieranie jabłek z rdzenia nie jest konieczne, wystarczy usunąć gałązkę. Seler z zieleni, odpowiednio, nie trzeba obierać. Przydatne substancje są zawarte wszędzie.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Tniemy wszystko tak, aby kawałki pasowały do Twojej sokowirówki.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Wlać do szklanek wraz z bezcenną miazgą.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Nawiasem mówiąc, w przypadku każdego soku trzymaj owoce w lodówce.Wtedy sok okaże się chłodny i nie będzie musiał być rozcieńczany lodem, czyli wodą.Naładuj się energią przez cały dzień. Miły.....

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Jabłka - 47   kcal/100g
  • Jabłka Suszone - 210   kcal/100g
  • Mus jabłkowy w puszkach - 61   kcal/100g
  • Seler - 12   kcal/100g
  • Korzenie selera - 32   kcal/100g
  • Woda - 0   kcal/100g

Podobne przepisy