świeżo wyciśnięty sok z selera i jabłek
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Jabłka i seler dokładnie umyć. Obieranie jabłek z rdzenia nie jest konieczne, wystarczy usunąć gałązkę. Seler z zieleni, odpowiednio, nie trzeba obierać. Przydatne substancje są zawarte wszędzie.
Krok 2:
Tniemy wszystko tak, aby kawałki pasowały do Twojej sokowirówki.
Krok 3:
Wlać do szklanek wraz z bezcenną miazgą.
Krok 4:
Nawiasem mówiąc, w przypadku każdego soku trzymaj owoce w lodówce.Wtedy sok okaże się chłodny i nie będzie musiał być rozcieńczany lodem, czyli wodą.Naładuj się energią przez cały dzień. Miły.....
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Jabłka - 47 kcal/100g
- Jabłka Suszone - 210 kcal/100g
- Mus jabłkowy w puszkach - 61 kcal/100g
- Seler - 12 kcal/100g
- Korzenie selera - 32 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g