Sałatka Trio
skład / składniki
6
porcje:
metoda gotowania
posiekaj kapustę, pokrój ogórki na pół, a następnie w cienkie plasterki. Włóż wszystko do salaterki, dodaj kukurydzę i dopraw wszystko śmietaną, solą i wybranymi przyprawami.
smacznego!
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Zielona kapusta - 46 kcal/100g
- Zielona kapusta świeżo mrożona w opakowaniu - 45 kcal/100g
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Kukurydza cukrowa w puszkach - 79 kcal/100g