nadziewana mozzarella
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
wyjmij kulki mozzarelli z solanki, osusz.
za pomocą Chine.łyżki usuń rdzeń.
obrane ogórki i pomidory pokroić w drobną kostkę.
wszystko pieprz-sól, dodaj ocet, olej, wymieszaj.
wgłębienia w mozzarelli wypełnij sałatką.
nadziewana mozzarella jest gotowa!
za pomocą Chine.łyżki usuń rdzeń.
obrane ogórki i pomidory pokroić w drobną kostkę.
wszystko pieprz-sól, dodaj ocet, olej, wymieszaj.
wgłębienia w mozzarelli wypełnij sałatką.
nadziewana mozzarella jest gotowa!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pomidory - 23 kcal/100g
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Ocet winny biały - 14 kcal/100g
- Mozzarella - 280 kcal/100g