skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Na początek przetwarzamy marchewki. Dokładnie umyj i odetnij nadmiar części. Zetrzyj na grubej tarce, jeśli lubisz bardziej miękką, delikatną konsystencję potrawy, to twoja opcja jest na drobnej tarce. Wolę na grubej tarce, ponieważ lubię, gdy marchewki są chrupiące, że tak powiem na ząbku.
Krok 2:
Następnie bierzemy wędzony ser kiełbasiany, absolutnie każdej firmy, jeśli tylko możesz jeść, a także pocieramy go na grubej tarce, w niektórych przypadkach na małej tarce. Pamiętaj, aby wziąć marchewki z serem 1: 1. Wymieszaj ser z marchewką.
Krok 3:
Następnie przejdź do czosnku, do mojej objętości potrzebowałem tylko 2 plasterków, tutaj jest już dla twojego smaku i koloru, chcesz więcej, chcesz mniej, to zależy od ciebie.
Krok 4:
Zetrzyj czosnek na drobnej tarce i wymieszaj z masą.
Krok 5:
Następnie dodaj majonez, Dodaj również majonez według własnego gustu. Chcesz więcej, chcesz mniej, Możesz ze szpinakiem, możesz z bazylią, każdy absolutnie majonez pasuje tutaj. Jeszcze lepiej, oczywiście domowy majonez, ale taki majonez jest godny osobnego niezależnego przepisu.
Krok 6:
Wszystko wymieszane i dobrze wymieszane.
Krok 7:
Pozostaje tylko nałożyć na chleb i można go wylać, a nawet smaczniej, jeśli chleb jest lekko smażony, smacznego, przyjaciele!
lekka i chrupiąca przekąska z wędzonym serem kiełbasianym i świeżą marchewką przygotowuje się bardzo szybko!
aby go ugotować, nie musisz niczego gotować, smażyć ani piec, wystarczy tylko zdobyć produkty, dobrze umyć i zetrzeć, a jeśli ugotowałeś to wcześniej przed ucztą, masz tylko jeden problem, staraj się nie jeść wszystkich pyszności przed przybyciem gości!
Czy wiesz, co to jest Antre?
więc to jest ta sama lekka przekąska, tak nazywano ją w Rosji w XIX wieku i podawano na tacach podczas wakacji, ale pod koniec XIX wieku taca z Antre była już podawana bezpośrednio na stole!
więc podawaj, przyjaciele, swoim gościom na stole Antre i chwyć wiedzę w pogoni za wspaniałym daniem, smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Gotowana marchewka - 25 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Chleb żytni formowany - 217 kcal/100g
- Czarny chleb - 217 kcal/100g
- Ser kiełbasa - 268 kcal/100g