serowa pasta czosnkowa na chlebie w 3 minuty

Piękny przepis na bardzo szybką przekąskę na każdym stole! Przepis będzie przydatny dla tych, którzy czekają na gości lub wręcz przeciwnie, w ogóle ich nie podejrzewają, a bufet jest teraz potrzebny, jest wyjście! Ta piękna przekąska jest przygotowywana w ciągu kilku minut i jest zjadana w mgnieniu oka przy dowolnym stole!
ZhukovmaksimAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 23 % 9 g
tłuszcze 38 % 15 g
węglowodany 38 % 15 g
237 kcal
IG: 13 / 87 / 0

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 10 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Na początek przetwarzamy marchewki. Dokładnie umyj i odetnij nadmiar części. Zetrzyj na grubej tarce, jeśli lubisz bardziej miękką, delikatną konsystencję potrawy, to twoja opcja jest na drobnej tarce. Wolę na grubej tarce, ponieważ lubię, gdy marchewki są chrupiące, że tak powiem na ząbku.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Następnie bierzemy wędzony ser kiełbasiany, absolutnie każdej firmy, jeśli tylko możesz jeść, a także pocieramy go na grubej tarce, w niektórych przypadkach na małej tarce. Pamiętaj, aby wziąć marchewki z serem 1: 1. Wymieszaj ser z marchewką.

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Następnie przejdź do czosnku, do mojej objętości potrzebowałem tylko 2 plasterków, tutaj jest już dla twojego smaku i koloru, chcesz więcej, chcesz mniej, to zależy od ciebie.

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Zetrzyj czosnek na drobnej tarce i wymieszaj z masą.

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Następnie dodaj majonez, Dodaj również majonez według własnego gustu. Chcesz więcej, chcesz mniej, Możesz ze szpinakiem, możesz z bazylią, każdy absolutnie majonez pasuje tutaj. Jeszcze lepiej, oczywiście domowy majonez, ale taki majonez jest godny osobnego niezależnego przepisu.

  6. Krok 6:

    Krok 6.

    Wszystko wymieszane i dobrze wymieszane.

  7. Krok 7:

    Krok 7.

    Pozostaje tylko nałożyć na chleb i można go wylać, a nawet smaczniej, jeśli chleb jest lekko smażony, smacznego, przyjaciele!

lekka i chrupiąca przekąska z wędzonym serem kiełbasianym i świeżą marchewką przygotowuje się bardzo szybko!
aby go ugotować, nie musisz niczego gotować, smażyć ani piec, wystarczy tylko zdobyć produkty, dobrze umyć i zetrzeć, a jeśli ugotowałeś to wcześniej przed ucztą, masz tylko jeden problem, staraj się nie jeść wszystkich pyszności przed przybyciem gości!
Czy wiesz, co to jest Antre?
więc to jest ta sama lekka przekąska, tak nazywano ją w Rosji w XIX wieku i podawano na tacach podczas wakacji, ale pod koniec XIX wieku taca z Antre była już podawana bezpośrednio na stole!
więc podawaj, przyjaciele, swoim gościom na stole Antre i chwyć wiedzę w pogoni za wspaniałym daniem, smacznego!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Marchew - 33   kcal/100g
  • Suszona marchewka - 275   kcal/100g
  • Gotowana marchewka - 25   kcal/100g
  • Czosnek - 143   kcal/100g
  • Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502   kcal/100g
  • Majonez lekki - 260   kcal/100g
  • Majonez Prowansalski - 624   kcal/100g
  • Majonez "prowansalski" - 627   kcal/100g
  • Majonez stołowy - 627   kcal/100g
  • Chleb żytni formowany - 217   kcal/100g
  • Czarny chleb - 217   kcal/100g
  • Ser kiełbasa - 268   kcal/100g

Podobne przepisy