bułki pita z roztopionym serem i ziołami
skład / składniki
8
porcje:
metoda gotowania
po ugotowaniu zawiń w folię i lodówkę, możesz na noc, wyjmij, pokrój)))))) smacznego
20 więcej dodatków do chleba pita
1. Opakowanie paluszków krabowych, kilka ząbków czosnku, jajko na twardo, tarty ser, zioła, majonez.
2. Paczka twarogu, sól, zioła, kilka ząbków czosnku, kilka łyżek majonezu.
3. Paczka twarogu, sól, zioła, kilka ząbków czosnku, tarty ser, kawałki ogórka.
4. Pieczarki smażone z cebulą, zielenina i opakowanie (200 gr.)) ser topiony-nadaje się bursztyn, przyjaźń, kremowy, Wiola. Możesz dodać drobno pokruszone kiszone ogórki dla ostrości.
5. Czerwona ryba w kawałkach, świeży ogórek, zielenie!
6. Adyghe & nbsp;ser pokruszony rękami, koreańska marchewka, majonez i zioła.
7. Rybne & nbsp;przetwory w oleju, rozgniecione widelcem, tarty ser, zioła.
8. Ryż, jajko i majonez z ziołami.
9. Kostki szynki i twardego sera, starty świeży ogórek, ząbek czosnku, majonez.
10. Starte jajka na twardo, koreańska marchewka, wędzona kiełbasa, majonez.
11. Tarty ogórek i marchewka, kawałki wędzonej kiełbasy lub wędzonego mięsa, zioła, majonez.
12. Smażona cebula i słodka papryka, drobno posiekane pikle, kawałki smażonego mięsa z kurczaka, kawałki świeżego pomidora, ząbek czosnku i majonez.
13. Smażone mięso mielone, starty twardy ser, podsmażona cebula i papryka
14. Starta marchewka, starte buraki, ząbek czosnku, garść posiekanych ziaren orzechów włoskich, majonez.
15. Pieczarki smażone z cebulą, tarty ser, jajka na twardo, zioła.
16. Ser śmietankowy, drobno posiekana cebula i czosnek, czarny i czerwony mielony pieprz zamieniają się w jednorodną pastę.
17. Smażoną wątróbkę drobiową, mielony pieprz, kilka łyżek ciężkiej śmietany zmielić w blenderze w puree, doprawić solą i pieprzem, podgrzać w kuchence mikrofalowej.
18. Cebula, czosnek, papryka, bakłażan, kilka pomidorów smażonych w oleju roślinnym w blenderze.
19. Masło, gotowane obrane krewetki, ząbek czosnku rozgnieść widelcem.
20. Paluszki krabowe, jajka 2-3 szt., ser twardy 70-100 g, majonez 1 p. (180 g), zioła.
20 więcej dodatków do chleba pita
1. Opakowanie paluszków krabowych, kilka ząbków czosnku, jajko na twardo, tarty ser, zioła, majonez.
2. Paczka twarogu, sól, zioła, kilka ząbków czosnku, kilka łyżek majonezu.
3. Paczka twarogu, sól, zioła, kilka ząbków czosnku, tarty ser, kawałki ogórka.
4. Pieczarki smażone z cebulą, zielenina i opakowanie (200 gr.)) ser topiony-nadaje się bursztyn, przyjaźń, kremowy, Wiola. Możesz dodać drobno pokruszone kiszone ogórki dla ostrości.
5. Czerwona ryba w kawałkach, świeży ogórek, zielenie!
6. Adyghe & nbsp;ser pokruszony rękami, koreańska marchewka, majonez i zioła.
7. Rybne & nbsp;przetwory w oleju, rozgniecione widelcem, tarty ser, zioła.
8. Ryż, jajko i majonez z ziołami.
9. Kostki szynki i twardego sera, starty świeży ogórek, ząbek czosnku, majonez.
10. Starte jajka na twardo, koreańska marchewka, wędzona kiełbasa, majonez.
11. Tarty ogórek i marchewka, kawałki wędzonej kiełbasy lub wędzonego mięsa, zioła, majonez.
12. Smażona cebula i słodka papryka, drobno posiekane pikle, kawałki smażonego mięsa z kurczaka, kawałki świeżego pomidora, ząbek czosnku i majonez.
13. Smażone mięso mielone, starty twardy ser, podsmażona cebula i papryka
14. Starta marchewka, starte buraki, ząbek czosnku, garść posiekanych ziaren orzechów włoskich, majonez.
15. Pieczarki smażone z cebulą, tarty ser, jajka na twardo, zioła.
16. Ser śmietankowy, drobno posiekana cebula i czosnek, czarny i czerwony mielony pieprz zamieniają się w jednorodną pastę.
17. Smażoną wątróbkę drobiową, mielony pieprz, kilka łyżek ciężkiej śmietany zmielić w blenderze w puree, doprawić solą i pieprzem, podgrzać w kuchence mikrofalowej.
18. Cebula, czosnek, papryka, bakłażan, kilka pomidorów smażonych w oleju roślinnym w blenderze.
19. Masło, gotowane obrane krewetki, ząbek czosnku rozgnieść widelcem.
20. Paluszki krabowe, jajka 2-3 szt., ser twardy 70-100 g, majonez 1 p. (180 g), zioła.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser"megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser "Wiola" - 307 kcal/100g
- Lawasz ormiański - 236 kcal/100g
- Pita - 277 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g