suche śniadanie z mlekiem
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
przejdźmy więc do prostego procesu gotowania:
- wsypujemy suche śniadanie do talerzy;
- grubo posiekaj orzechy włoskie, włóż do talerzy wraz z migdałami;
- wzbogacamy śniadanie malinami i jeżynami;
- napełnij zawartość mlekiem.
podawaj natychmiast.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Mleko krowie całe - 68 kcal/100g
- Mleko 3,5% tłuszczu - 64 kcal/100g
- Mleko 3,2% tłuszczu - 60 kcal/100g
- Mleko 1,5% tłuszczu - 47 kcal/100g
- Skoncentrowane mleko 7,5% tłuszczu - 140 kcal/100g
- Mleko 2,5% tłuszczu - 54 kcal/100g
- Malina - 42 kcal/100g
- Maliny świeżo mrożone słodkie - 50 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Orzechy migdałowe - 609 kcal/100g
- Borówka - 44 kcal/100g
- Jagody świeżo mrożone - 56 kcal/100g
- Suche śniadanie - 366 kcal/100g