Jak stopić czekoladę suszarką do włosów
skład / składniki
3
porcje:
metoda gotowania
1. Czekoladę łamiemy na kwadraty, wkładamy do miski. Zdejmij dyszę z suszarki do włosów, włącz minimalną prędkość i skieruj przepływ powietrza na czekoladę.
2. W tym procesie, jak zwykle, wymieszaj. Jedyne, co warto wziąć pod uwagę: w żadnym wypadku nie musisz używać zbyt mocnego urządzenia, w przeciwnym razie ściany i wszystko wokół będą w czekoladzie, w bezpośrednim znaczeniu tego słowa.
niech nic nie powstrzyma cię przed gotowaniem pysznych arcydzieł!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czekolada mleczno-orzechowa - 542 kcal/100g
- Czekolada orzechowa - 580 kcal/100g
- Czekolada porowata mleczna - 506 kcal/100g
- Czekolada kremowa - 560 kcal/100g
- Czekolada - 550 kcal/100g