Barabulka w woreczku solnym w multipechi
skład / składniki
2
porcje:
metoda gotowania
1. Ubij białko w pianę, dodaj sól i wodę, wszystko dobrze wymieszaj.
2. Polej rybę oliwą z oliwek, posmaruj ją ze wszystkich stron.
3. Umieść folię w multi-piecu, połóż na niej połowę mieszanki soli.
4. Połóż rybę, posyp pozostałą mieszanką soli.
5. Gotuj w multi-piecu w 180 stopniach Celsjusza przez 20 minut.
6. Wyjmij rybę z pieca, usuń sól, połóż rybę na talerzu.
7. Podawaj rybę na gorąco ze świeżymi ziołami-rukolą, natką pietruszki, polaną świeżo wyciśniętym sokiem z limonki.
smacznego!
2. Polej rybę oliwą z oliwek, posmaruj ją ze wszystkich stron.
3. Umieść folię w multi-piecu, połóż na niej połowę mieszanki soli.
4. Połóż rybę, posyp pozostałą mieszanką soli.
5. Gotuj w multi-piecu w 180 stopniach Celsjusza przez 20 minut.
6. Wyjmij rybę z pieca, usuń sól, połóż rybę na talerzu.
7. Podawaj rybę na gorąco ze świeżymi ziołami-rukolą, natką pietruszki, polaną świeżo wyciśniętym sokiem z limonki.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Woda - 0 kcal/100g
- Oliwa z oliwek - 913 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Sól morska - 0 kcal/100g
- Białka jaj - 44 kcal/100g
- Sok z limonki - 10 kcal/100g
- Barabulka - 117 kcal/100g