Smoothie banany jagody truskawki jogurt
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
1. Banan (staram się wziąć dojrzałego banana, bez zieleni) obrać, pokroić na kilka części.
2. Jagody układamy na sicie i myjemy pod bieżącą wodą.
3. Moje truskawki, obieramy z łodyg.
4. Zmiel Banana, truskawki i jagody za pomocą blendera do konsystencji puree.
5. Wlej jogurt do powstałego puree jagodowego i dodaj miód, ponownie ubij.
podawaj na stole w stanie schłodzonym.
pij dla zdrowia!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny"Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Beztłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Truskawka - 30 kcal/100g
- Świeżo mrożone słodkie truskawki - 44 kcal/100g
- Banany - 89 kcal/100g
- Miód - 400 kcal/100g
- Borówka - 44 kcal/100g
- Jagody świeżo mrożone - 56 kcal/100g