rogi w powolnej kuchence
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj wszystkie produkty.
Krok 2:
Wlej wodę do multicookera i wybierz program & quot; Pasta & quot;.
Krok 3:
Dodaj sól do smaku.
Krok 4:
Po zagotowaniu wody powolna kuchenka wyda sygnał dźwiękowy, że jest gotowa. Możesz wlać rogi do wody i poczekać na zakończenie programu, jego czas trwania wynosi 8 minut.
Krok 5:
Podczas gotowania makaron należy wymieszać szpatułką.
Krok 6:
Wrzuć gotowe rogi do durszlaka i spłucz wodą.
Krok 7:
Włóż kawałki masła do gorącego makaronu, w razie potrzeby możesz polać olejem roślinnym.
Krok 8:
Wymieszaj rogi i włóż do talerza do podania. Taki makaron można podawać jako dodatek do kotletów. Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Rożki Makaronowe - 329 kcal/100g