świąteczne czółenka
skład / składniki
20
porcje:
metoda gotowania
umieść dolną warstwę stopionego sera w tartlet. Pokrój rybę w paski, zwiń w rurkę i umieść na stopionym serze.
ser pokrojony w cienkie paski przekłuwamy wykałaczką i wkładamy na środek tartaletki, aby wyglądał jak żagiel.
do dekoracji możesz użyć zieleni. Możesz także wziąć czerwony kawior zamiast ryby.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 60 % - 354 kcal/100g
- Ser topiony o zawartości tłuszczu 45 % - 294 kcal/100g
- Ser "megle" - 590 kcal/100g
- Ser"Tatar" - 348 kcal/100g
- Ser "ser" shavru "(Kozi) - 173 kcal/100g
- Ser"Wiola" - 307 kcal/100g
- Ser "camembert" 50% tłuszczu - 291 kcal/100g
- Ser "moobacher" - 350 kcal/100g
- Ser "Sainte-agure" - 369 kcal/100g
- Ser "Syriusz Camembert" - 294 kcal/100g
- Czerwona ryba - 191 kcal/100g
- Tartaletki - 514 kcal/100g