plamiak (rodzina dorsza) & mdash; ryba morska, ma srebrzysty kolor.
podobnie jak wiele innych jadalnych ryb, plamiak można poddawać wielu zabiegom kulinarnym (częściej smażeniu i gotowaniu), dodawać do zup, sałatek itp.
90 kcal
1 hour50 minutes
Ugotuj rybę w piekarniku prawidłowo i smacznie! Wcześniej nie pieczyłem ryby
96 kcal
2 hours
Jeśli jeszcze nie skosztowałeś tego dania-wiele straciłeś ! Szybko gotuj!
124 kcal
2 hours35 minutes
Szkoci wymyślili pyszne ciasto rybne! Moja przyjaciółka gościła latem u
107 kcal
40 minutes
Szybkie danie z plamiaka pieczonego z mlekiem i serem. Plamiak pieczony w
234 kcal
1 hour15 minutes
Spróbuj zrobić pyszne ciastka rybne! Kotlety z plamiaka można jeść po prostu z
117 kcal
20 minutes
Niesamowita ryba, soczysta, z chrupiącą złotą skórką. Niedaleko mojego domu
84 kcal
1 hour20 minutes
Plamiak przygotowany w ten sposób ma wyraźniejszy smak! Katarzyna autor przepisu
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Naczynia kuchenne
- Drugie danie
- Ryby i owoce morza
- Owoce jagody
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Czosnek
- Pietruszka
- Sól
- Przyprawy suche
- Koperek
- Przepisy w folii
- Dania z olejem roślinnym
- W piekarniku
- Marynowanie
- Drugie z ryb
- Ryba w piekarniku
- Plamiak
- Z cytryn
- Bez jajek
- Przepisy bezmleczne