Jak wszystkie cykoria, radicchio jest gorzki, jednak wiele zależy od jego odmiany. Gorycz można usunąć, mocząc radicchio w wodzie z lodem, białe żebra są odcinane, pozostawiając tylko czerwoną część liścia.
można go grillować lub smażyć w głębokim tłuszczu, smażyć na oleju (oliwie) lub piec w piekarniku z serem.
102 kcal
40 minutes
Jasna, lekka sałatka zapewni wspaniały nastrój. Sałatkę witaminową z escarole
66 kcal
30 minutes
Delikatna i niskokaloryczna sałatka zachwyci każdego dnia tygodnia! Namira autor
61 kcal
1 hour40 minutes
Przygotuj danie restauracyjne w domu. Risotto z radicchio pomoże urozmaicić
188 kcal
1 hour
Sałata z wyśmienitym sosem według weneckiego przepisu! Super!
275 kcal
1 hour
Danie włoskich szefów kuchni będzie klejnotem Twojej książki kucharskiej! Namira
130 kcal
20 minutes
Jak przygotować tak pyszną sałatkę w 20 minut? Dzielę się tajemnicą!
160 kcal
1 hour30 minutes
Pyszna wersja makaronu! Koniecznie spróbuj!
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Naczynia kuchenne
- Sałatki
- Warzywa
- Owoce jagody
- Słodkie
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Musztarda
- Z papryką
- Seler
- Sól
- Ocet
- Blender
- Dania z olejem roślinnym
- Sałatka bez jajek
- Sałatki warzywne
- Sałatka z jabłkami
- Sałatka z olejem roślinnym
- Sałatki bez majonezu
- Z marchwi
- Sałaty
- Radicchio
- Z rzodkiewki
- Escarol
- Z cebula
- Jabłka
- Bez jajek
- Wegetarianizm
- Miód