aby przygotować się do użycia, usuwa się z niego Filmy i zewnętrzną warstwę tłuszczu, pozostawiając trochę między mięśniami, aby uzyskać soczystość. Usuniętą warstwę można przetopić i wykorzystać do innych przepisów.
Przepisy z jagnięciny & ndash; na każdy gust, w każdej książce kucharskiej, w domowych zeszytach, u Turków, Arabów i Mongołów. Każda Francuska gospodyni doskonale wie, jak ugotować udko jagnięce lub idealny bulion z pozostałej kości jagnięcej.
po ugotowaniu jest prezentowany w domowych przepisach na zupy. Bozbashi i shurpa są pyszne z takim kawałkiem mięsa lub mielonym & laquo; klopsikiem & raquo;. Tak, a każde gęste i bogate pierwsze danie można przygotować z tego rodzaju mięsem & ndash; barszcz i kapuśniak, zupa, a zupa grochowa jest cudowna!
w drugich daniach jest równie szeroko stosowany. Z gulaszu to gulasz i sos warzywny z kawałkami mięsa. Smażony jest piękny z cebulą i czosnkiem, z dynią. W piekarniku & ndash; słynna musaka, ciasta pasterskie i noga po francusku w piekarniku (podawana z prażoną zieloną fasolką).
proste sosy jagnięce & ndash; pomidorowy, musztardowy . Do wersji duchowej podaje się galaretkę z czerwonej porzeczki. Bardzo smaczne i wykwintne!
132 kcal
1 hour30 minutes
Pyszna jagnięcina z puree ziemniaczanym według starej francuskiej receptury.
69 kcal
2 hours30 minutes
Tyle szczęścia w jednym garnku! Nie przegap chwili, przygotuj się teraz!
107 kcal
1 hour
Tradycyjne kazachskie danie! Smaczne i zdrowe!
65 kcal
1 hour40 minutes
To fantastyczna tatarska odpowiedź na słynne włoskie sosy. Lagman po tatarsku to
195 kcal
1 hour
Piękne, smaczne , satysfakcjonujące - po prostu brokat). Khiwin Varaka to para
183 kcal
1 day2 hours30 minutes
Z pewnością będzie częstym gościem na świątecznym stole! NashaDasha autor
369 kcal
2 hours10 minutes
Chrupiące i soczyste chebureki, które nie mogą pomóc! Po raz kolejny zgodnie z
146 kcal
2 hours
Pyszna, bogata kuchnia uzbecka. The Patricks channel autor przepisu
77 kcal
1 hour30 minutes
Spróbuj tradycyjnego gruzińskiego dania z jagnięciny i warzyw! Daria autor
140 kcal
1 hour30 minutes
Danie sprawdzone przez pokolenia zachwyci całą rodzinę! Jagnięcina uszna z
283 kcal
18 hours35 minutes
Niesamowicie apetyczne danie. Niezwykłe połączenie smaków-spróbuj!
270 kcal
2 hours10 minutes
Pozornie delikatne, w środku-satysfakcjonujące! Połącz te przydatne właściwości!
78 kcal
50 minutes
Subtelny i wyrafinowany smak tego dania doceni każdy! Daria autor przepisu
312 kcal
1 hour40 minutes
Kuchnia Tatarska jest bogata w wykwintne przepisy. ninaola autor przepisu
120 kcal
1 day15 minutes
Mrożony kebab można przechowywać przez długi czas bez utraty smaku. zdrowy
156 kcal
2 hours
Pyszne paszteciki z soczystym nadzieniem. Upiecz dla swoich bliskich!
16 kcal
1 hour40 minutes
Delikatne kawałki mięsa, których nie można oderwać! Annelly autor przepisu
200 kcal
1 hour45 minutes
Jest mnóstwo przepisów na jagnięcinę. Wypróbuj ten świetny przepis!
326 kcal
3 hours
Chcesz ugotować udko jagnięce? Zakopić ją aromatycznymi przyprawami!
183 kcal
9 hours10 minutes
Mięta i oregano nadają jagnięcinie delikatny smak i pyszny aromat! Nina autor
Powiązane i dodatkowe kategorie:
- Kuchnia narodowa
- Stare przepisy
- Drugie danie
- Jajka
- Mięso i produkty mięsne
- Ser
- Warzywa
- Rośliny strączkowe
- Przyprawy przyprawy przyprawy
- Tłuszcze i oleje
- Z grochu
- Z papryką
- Sól
- Masło
- Kuchnia francuska
- W piekarniku
- Zapiekanki
- Drugie z mięsa
- Mięso w piekarniku
- Z baraniny
- Z twardego sera
- Warzywa w piekarniku
- Z marchwi
- Z ziemniaków
- Z cebula