papryka z twarogiem i ziołami

Szybki w przygotowaniu i odpowiedni na każdą okazję!
YanaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 21 % 5 g
tłuszcze 63 % 15 g
węglowodany 17 % 4 g
167 kcal
IG: 100 / 0 / 0

metoda gotowania

czas gotowania: 5 min

opłucz paprykę i zioła i osusz. W papryce odetnij wierzchołek i usuń łodygę z nasionami. Drobno posiekaj warzywa, dodaj ser twarogowy i dobrze wymieszaj. Posyp paprykę serem z ziołami. Zawiń paprykę w folię lub folię spożywczą i wstaw do lodówki na 2-3 godziny.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Papryka słodka - 27   kcal/100g
  • Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41   kcal/100g
  • Zieleń - 41   kcal/100g
  • Ser twarogowy - 223   kcal/100g

Podobne przepisy