kapusta z grzybami
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
posiekaj kapustę, marchewkę i cebulę. Lekko podsmaż cebulę i marchewkę na oleju roślinnym w kotle lub gęsim garnku. Dodaj posiekaną kapustę wraz z grzybami. Przed duszeniem delikatnie je wymieszaj, Posol i dodaj ulubione przyprawy.
grzyby i kapustę posyp posiekanymi ziołami, wymieszaj. Wlej trochę wody ( do gotowania na parze kapusty) - maksymalnie pół szklanki. Zamknij pokrywkę i zagotuj.& nbsp;a tutaj pyszna niskokaloryczna duszona kapusta z grzybami jest gotowa! Cieszmy się!
grzyby i kapustę posyp posiekanymi ziołami, wymieszaj. Wlej trochę wody ( do gotowania na parze kapusty) - maksymalnie pół szklanki. Zamknij pokrywkę i zagotuj.& nbsp;a tutaj pyszna niskokaloryczna duszona kapusta z grzybami jest gotowa! Cieszmy się!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Gotowana marchewka - 25 kcal/100g
- Grzyby miodowe - 20 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g
- Kapusta biała - 28 kcal/100g
- Kapusta biała gotowana - 21 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g