Canape Sail z ogórkami i serem feta
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
1. Pokrój brązowy chleb na kwadraty. Możesz je usmażyć, możesz zostawić świeży chleb-smak w każdej wersji jest po prostu niesamowity.
2. Posmaruj każdy kawałek serem feta.
3. Aby uzyskać elegancki wygląd, pokrój świeże ogórki wzdłuż na cienkie podłużne talerze
4. Umieść wszystkie przygotowane składniki na szaszłykach w kolejności w postaci łodzi z żaglem, który będzie służył jako ogórek.
5. Udekoruj kanapki koperkiem
gotowe!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Świeże ogórki - 15 kcal/100g
- Koperek - 38 kcal/100g
- Chleb żytni formowany - 217 kcal/100g
- Czarny chleb - 217 kcal/100g
- Ser twarogowy - 223 kcal/100g