Kanapki Pingwiny
skład / składniki
40
porcje:
metoda gotowania
1. Wytnij plasterek 1 oliwki i wypełnij go serem przez powstały otwór . Możesz użyć noża, po prostu wypełnia oliwkę
2. Pokrój marchewki w plasterki.
3. Wytnij mały fragment z koła marchewki i włóż do innej oliwki, aby ostry koniec był Na Zewnątrz.
4. Teraz kładziemy oliwki jedna na drugiej i na kręgu marchewki i przekłuwamy wykałaczką od góry do dołu.
5. Pingwin jest gotowy!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Marchew - 33 kcal/100g
- Suszona marchewka - 275 kcal/100g
- Gotowana marchewka - 25 kcal/100g
- Oliwki - 166 kcal/100g
- Ser "camembert" 50% tłuszczu - 291 kcal/100g
- Ser "moobacher" - 350 kcal/100g
- Ser "Sainte-agure" - 369 kcal/100g
- Ser "Syriusz Camembert" - 294 kcal/100g