Wieprzowina pieczona ze śliwkami
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Posiekaj zioła i czosnek.
Krok 2:
Wymieszaj z resztą potraw do marynaty.
Krok 3:
U śliwek usuń pestki.
Krok 4:
W kawałku wieprzowiny wykonaj głębokie cięcie,
Krok 5:
Typu," kieszeń & quot;.
Krok 6:
Zetrzyj mięso na zewnątrz i wewnątrz, włóż śliwki do kieszeni,
Krok 7:
Dźgnij szpikulcem,
Krok 8:
I pozostaw mięso na co najmniej godzinę.
Krok 9:
Umieścić w rozgrzanym do 250° na pół godziny,
Krok 10:
Następnie odwróć i obniż temperaturę do 200°,
Krok 11:
Po pół godzinie-do 180°
Krok 12:
I piecz do miękkości.
Krok 13:
Zobacz wszystkie niuanse i subtelności gotowania w klipie wideo.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Śliwka - 42 kcal/100g
- Śliwka świeżo mrożona - 52 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g
- Papryka - 289 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g