Wieprzowina pieczona ze śliwkami
skład / składniki
8
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:

Posiekaj zioła i czosnek.
Krok 2:

Wymieszaj z resztą potraw do marynaty.
Krok 3:

U śliwek usuń pestki.
Krok 4:

W kawałku wieprzowiny wykonaj głębokie cięcie,
Krok 5:

Typu," kieszeń & quot;.
Krok 6:

Zetrzyj mięso na zewnątrz i wewnątrz, włóż śliwki do kieszeni,
Krok 7:

Dźgnij szpikulcem,
Krok 8:

I pozostaw mięso na co najmniej godzinę.
Krok 9:

Umieścić w rozgrzanym do 250° na pół godziny,
Krok 10:

Następnie odwróć i obniż temperaturę do 200°,
Krok 11:

Po pół godzinie-do 180°
Krok 12:

I piecz do miękkości.
Krok 13:

Zobacz wszystkie niuanse i subtelności gotowania w klipie wideo.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Wieprzowina tłusta - 333 kcal/100g
- Mięso wieprzowe - 357 kcal/100g
- Wieprzowina-chuda pieczeń - 184 kcal/100g
- Schab-kotlet z kością - 537 kcal/100g
- Sznycel wieprzowy - 352 kcal/100g
- Wieprzowina - ramię - 593 kcal/100g
- Szynka dzika - 113 kcal/100g
- Wieprzowina - 259 kcal/100g
- Śliwka - 42 kcal/100g
- Śliwka świeżo mrożona - 52 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Sok z cytryny - 16 kcal/100g
- Papryka - 289 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Pieprz - 26 kcal/100g

