dynia w bułce tartej

niesamowita przekąska o niezwykłym smaku jest koniecznością! Ta dynia w bułce tartej jest niezwykła zarówno pod względem wyglądu, jak i smaku. Spróbuj, na pewno będziesz zaskoczony!
EllisaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 15 % 2 g
tłuszcze 15 % 2 g
węglowodany 69 % 9 g
46 kcal
IG: 0 / 0 / 100

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 20 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.
  2. Krok 2:

    Krok 2.
  3. Krok 3:

    Krok 3.
  4. Krok 4:

    Krok 4.
  5. Krok 5:

    Krok 5.
pokroić w kostkęsama obraną dynię. Możesz pokroić w kształty, aby uzyskać piękne.

pieprz dynię, sól, bułkę tartą.

umieść dynię na patelni i usmaż w rozgrzanym rastrze.olej.

dynia powinna mieć skórkę.

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Dynia - 29   kcal/100g
  • Pieprz czarny mielony - 255   kcal/100g
  • Olej roślinny - 873   kcal/100g
  • Sól - 0   kcal/100g
  • Bułka tarta - 347   kcal/100g

Podobne przepisy