bułki bez jajek na jogurcie
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
mąka, cukier, sól i proszek do pieczenia & nbsp;wymieszać. Jogurt zmieszany z Rast. oleju, stopniowo wprowadzać do mieszanki mąki i zagnieść ciasto.
uformuj bułki i upiecz je w piekarniku przez 25 min. w temperaturze 200-220 * C.
uformuj bułki i upiecz je w piekarniku przez 25 min. w temperaturze 200-220 * C.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Acedofilina 3,2% tłuszczu - 58 kcal/100g
- "Rastishka" - 122 kcal/100g
- Jogurt pitny "Danon" - 76 kcal/100g
- Jogurt do picia "Agusha" - 87 kcal/100g
- "Actimel" naturalny - 83 kcal/100g
- Jogurt "Danon" 2,2% tłuszczu - 96 kcal/100g
- "majetel" - 48 kcal/100g
- Jogurt" Ehrmann " tłusty - 152 kcal/100g
- Jogurt o zawartości tłuszczu 3,5% - 68 kcal/100g
- Jogurt naturalny 1,5% tłuszczu - 48 kcal/100g
- Beztłuszczowy jogurt mleczny - 38 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g
- Mąka pszenna - 325 kcal/100g
- Proszek do pieczenia ciasta - 79 kcal/100g