Bochenek nadziewany
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
warzywa grubo posiekaj, usmaż na patelni na oliwie z oliwek.
smaż produkty mięsne.
z chleba odetnij górę i ostrożnie Wytnij miękisz. Po włożeniu do nagrzanego piekarnika na 4-5 minut, aby skorupa wyschła.
włóż wszystkie warzywa do chleba, przykryj pokrywką, włóż do piekarnika na 15-20 minut.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cukinia - 23 kcal/100g
- Papryka słodka - 27 kcal/100g
- Bakłażany - 24 kcal/100g
- Czosnek - 143 kcal/100g
- Tymianek - 101 kcal/100g
- Tymianek suszony - 276 kcal/100g
- Tymianek - 276 kcal/100g
- Kminek - 333 kcal/100g
- Kiełbaski "mleczne" - 266 kcal/100g
- Kiełbaski"ruskie" - 243 kcal/100g
- Kiełbaski wieprzowe - 324 kcal/100g
- Parówki konserwowe - 228 kcal/100g
- Kiełbasa wędzona - 507 kcal/100g
- Cebula - 41 kcal/100g
- Chleb żytni formowany - 217 kcal/100g
- Czarny chleb - 217 kcal/100g
- Wołowina-polędwica (stek) - 189 kcal/100g
- Wołowina-polędwica (rostbef) - 381 kcal/100g