skład / składniki
gotowanie krok po kroku
naprawdę lubię gotować wszystko w garnkach. To wygląda dla mnie apetycznie i staromodnie. Oto ten przepis, który chcę zaoferować, robię w nich. Ryba z grzybami, a nawet pod śmietaną, co może być smaczniejsze. Jeśli spróbujesz raz, jestem pewien, że będziesz stale gotować dla swoich krewnych i przyjaciół. Bierzemy łososia, możesz nawet lody, pokroić na małe kawałki, posolić. pieprz i na razie połóż na talerzu na bok. Następnie przechodzimy do grzybów. Możesz wziąć dowolne, ale najbardziej podoba mi się to danie z pieczarkami, więc radzę ci. Kroję na cztery części i trochę tuszę na patelni. Ma to na celu zmniejszenie objętości, ponieważ wtedy będzie widać, ile wrzucić do garnka. Cebulę pokrojoną w pierścienie zaleca się również smażyć trochę na maśle, aby była miękka. Włóż wszystko do naczyń, wlej śmietanę i do nagrzanego piekarnika na pół godziny. Ale gdzieś po około dwudziestu minutach wyjmujesz rybę i na wierzch z twardym serem. A potem jeszcze dziesięć minut na ogień. Podawać na gorąco.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cebula - 41 kcal/100g
- Maślanka - 36 kcal/100g
- Śmietanka 20% tłuszczu - 300 kcal/100g
- Śmietanka 10% tłuszczu - 120 kcal/100g
- Śmietana - 300 kcal/100g
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Ser"Holenderski" - 352 kcal/100g
- Ser "szwajcarski" - 335 kcal/100g
- Ser "rosyjski" - 366 kcal/100g
- Ser "Kostroma" - 345 kcal/100g
- Ser"Jarosław" - 361 kcal/100g
- Ser Ałtajski 50% tłuszczu - 356 kcal/100g
- Ser "Radziecki" - 400 kcal/100g
- Ser"stepowy" - 362 kcal/100g
- Ser "uglicki" - 347 kcal/100g
- Ser "poshechonsky" - 350 kcal/100g
- Ser "Lambert" - 377 kcal/100g
- Ser "appnzeller" 50% tłuszczu - 400 kcal/100g
- Ser Chester 50% tłuszczu - 363 kcal/100g
- Ser "edamer" 40% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Ser z grzybami 50% tłuszczu - 395 kcal/100g
- Ser Emmental 45% tłuszczu - 420 kcal/100g
- Ser gouda o zawartości tłuszczu 45 % - 356 kcal/100g
- Ser "aiadeus" - 364 kcal/100g
- Ser "House Blanc" (półtwardy) - 360 kcal/100g
- Ser "lo spalmino" - 61 kcal/100g
- Ser "etorki" (owczy, twardy) - 401 kcal/100g
- Ser biały - 100 kcal/100g
- Ser żółty tłusty - 260 kcal/100g
- Ser Ałtajski - 355 kcal/100g
- Kowieński ser - 355 kcal/100g
- Ser Łotewski - 316 kcal/100g
- Ser Limburger - 327 kcal/100g
- Litewski ser - 250 kcal/100g
- Ser Jeziorny - 350 kcal/100g
- Gruyere ser - 396 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Łosoś na parze - 197 kcal/100g
- Łosoś gotowany - 189 kcal/100g
- Łosoś świeży - 140 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Sol - 0 kcal/100g