piersi z kurczaka w musztardzie w powolnej kuchence
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Pokrój filet z kurczaka w średniej wielkości kostkę.
Krok 2:
Marynujemy filety w musztardzie, dodajemy sól / pieprz i ulubioną przyprawę do kurczaka, dodajemy 1/2 cytryny. Układamy w MW i ustawiamy tryb & quot; smażenie & quot; mięso-10 minut, następnie & quot;gotowanie na parze & quot; mięso - 15 minut.
Krok 3:
Twoje danie jest gotowe! Pyszne i proste!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Cytryna - 16 kcal/100g
- Skórka z cytryny - 47 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Musztarda jadalnia - 417 kcal/100g
- Musztarda - 417 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Pierś z kurczaka (filet) - 113 kcal/100g