Jak gotować gotowe pierogi w powolnej kuchence
skład / składniki
1
porcje:
gotowanie krok po kroku
wlać rośliny do wielokastrulu.olej i posmaruj serwetką.
zasypiaj pierogi.
Włącz tryb "pieczenia" na 40 minut.
minie 20 minut, musisz wymieszać pierogi.
dodaj śmietanę i sól do wody, wlej do pierogów, wymieszaj. Połóż kawałek masła.
zamknij pokrywę i poczekaj na sygnał gotowości.
wszystko, pierogi można jeść!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Masło 82% - 734 kcal/100g
- Masło Amatorskie niesolone - 709 kcal/100g
- Masło chłopskie niesolone - 661 kcal/100g
- Masło chłopskie solone - 652 kcal/100g
- Masło ghee - 869 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Woda - 0 kcal/100g
- Pierogi półprodukty - 255 kcal/100g