Jak gotować gotowe pierogi w powolnej kuchence

wspaniały przepis na pierogi dla leniwych. Uwielbiam pierogi w powolnej kuchence! To, co są dobre, to Wkładanie produktów do multicookera, a Ty możesz iść robić inne rzeczy. Wracasz, a gotowe pyszne pierogi czekają na Ciebie!
LesiaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 9 % 4 g
tłuszcze 48 % 21 g
węglowodany 43 % 19 g
277 kcal
IG: 0 / 0 / 100

gotowanie krok po kroku

czas gotowania: 45 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Składniki

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Nasmaruj dno olejem

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Układamy pierogi

  4. Krok 4:

    Krok 4.

    Zainstalowano program

  5. Krok 5:

    Krok 5.

    Po 20 min.

  6. Krok 6:

    Krok 6.

    Włóż sól do wody

  7. Krok 7:

    Krok 7.

    Wkładamy śmietanę

  8. Krok 8:

    Krok 8.

    Mieszamy

  9. Krok 9:

    Krok 9.

    Napełnij pierogi

wlać rośliny do wielokastrulu.olej i posmaruj serwetką.

zasypiaj pierogi.

Włącz tryb "pieczenia" na 40 minut.

minie 20 minut, musisz wymieszać pierogi.

dodaj śmietanę i sól do wody, wlej do pierogów, wymieszaj. Połóż kawałek masła.

zamknij pokrywę i poczekaj na sygnał gotowości.

wszystko, pierogi można jeść!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Śmietana 30% tłuszczu - 340   kcal/100g
  • Śmietana 25% tłuszczu - 284   kcal/100g
  • Śmietana 20% tłuszczu - 210   kcal/100g
  • Śmietana 10% tłuszczu - 115   kcal/100g
  • Śmietana - 210   kcal/100g
  • Masło 82% - 734   kcal/100g
  • Masło Amatorskie niesolone - 709   kcal/100g
  • Masło chłopskie niesolone - 661   kcal/100g
  • Masło chłopskie solone - 652   kcal/100g
  • Masło ghee - 869   kcal/100g
  • Olej roślinny - 873   kcal/100g
  • Sól - 0   kcal/100g
  • Woda - 0   kcal/100g
  • Pierogi półprodukty - 255   kcal/100g

Podobne przepisy