pyszna, obfita, bogata w żelazo owsianka! Nie zapomnij dodać oleju! Zaletą gotowania w powolnej kuchence jest efekt rosyjskiego piekarnika. Owsianka okazała się pachnąca, miękka, po prostu rozpływa się w ustach! Wcześniej po ugotowaniu na kuchence wkładałem patelnię do nagrzanego piekarnika. A w powolnej kuchence & quot; dwa w jednym" uśmiech-zarówno gotowanie, jak i postój.
A jeśli usuniesz sól z przepisu, danie nadaje się do umiarkowanej diety gryczanej. Spróbuj gotować w ten sposób, będziesz zaskoczony, o ile smaczniejsze!
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny
16
%
5
g
tłuszcze
3
%
1
g
węglowodany
81
%
25
g
125
kcal
IG:
0
/
100
/
0
gotowanie krok po kroku
Czas gotowania:
20 min
PT20M
Krok 1:
Krok 2:
Krok 3:
Krok 4:
Krok 5:
Krok 6:
W przypadku gryki musisz ustawić minutnik na 20 minut. Wlać gorącą wodę, a następnie włączyć tryb owsianki. A potem będzie normalna kasza gryczana w & nbsp; powolnej kuchence & nbsp;.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy