pieczarki marynowane w majonezie
skład / składniki
5
porcje:
metoda gotowania
sortujemy Grzyby, myjemy i suszymy.
w głębokim pojemniku wymieszaj majonez, czarny pieprz i sól.
obficie podlewamy grzyby powstałą mieszaniną. Staramy się, aby każdy grzyb był pokryty majonezem. Dodaj suche przyprawy do grzybów, wymieszaj.
aby marynować pieczarki, wystarczy 60 minut.
następnie możesz zacząć je gotować.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pieczarki - 24 kcal/100g
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Przyprawy suche - 240 kcal/100g