banany w czekoladzie posypane orzechami i płatkami kokosowymi
skład / składniki
6
porcje:
metoda gotowania
1. Pokrój banany
2. Zanurz w czekoladzie
3. Posyp orzechami
4. Wyślij do zamrażarki na 1 godzinę
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Czekolada mleczno-orzechowa - 542 kcal/100g
- Czekolada orzechowa - 580 kcal/100g
- Czekolada porowata mleczna - 506 kcal/100g
- Czekolada kremowa - 560 kcal/100g
- Czekolada - 550 kcal/100g
- Banany - 89 kcal/100g
- Orzechy włoskie - 650 kcal/100g
- Czarny orzech angielski - 628 kcal/100g
- Czarny orzech perski - 651 kcal/100g
- Masło orzechowe - 925 kcal/100g
- Surowy orzech Kalifornijski - 629 kcal/100g
- Pistacje - 638 kcal/100g
- Wiórki kokosowe - 592 kcal/100g