Ciasto Truskawkowe
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
przełóż gofry przez maszynę do mięsa.
dodaj śmietanę i zwiń kulki z powstałej masy.
każdą" truskawkę " - zanurz w soku i zwiń w cukrze.
po tym-wkładamy nasze truskawki do lodówki na godzinę.
wyjmujemy ciasteczka.
smacznego dla wszystkich!!!
dodaj śmietanę i zwiń kulki z powstałej masy.
każdą" truskawkę " - zanurz w soku i zwiń w cukrze.
po tym-wkładamy nasze truskawki do lodówki na godzinę.
wyjmujemy ciasteczka.
smacznego dla wszystkich!!!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Śmietana 30% tłuszczu - 340 kcal/100g
- Śmietana 25% tłuszczu - 284 kcal/100g
- Śmietana 20% tłuszczu - 210 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 115 kcal/100g
- Śmietana - 210 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Sok - 36 kcal/100g
- Gofry - 350 kcal/100g