pierogi w maśle w kuchence mikrofalowej

pierogi gotowane bez wody? Łatwe! W ten sposób możesz gotować pierogi z dowolnym nadzieniem.
MarinaAuthor avatar
autor przepisu

skład / składniki

porcje:
tabela tłumaczenia miar wolumetrycznych
Składniki odżywcze i wartość energetyczna składu receptury
Na wagę kompozycji:
proteiny 8 % 4 g
tłuszcze 37 % 19 g
węglowodany 56 % 29 g
291 kcal
IG: 0 / 100 / 0

gotowanie krok po kroku

Czas gotowania: 15 min
  1. Krok 1:

    Krok 1.

    Wyjmujemy pierogi z zamrażarki.

  2. Krok 2:

    Krok 2.

    Wlej olej roślinny na dno talerza, w którym dobrze zanurzamy każdy pierog. Sól i posyp lekko zmielonym czarnym pieprzem. Włóż do kuchenki mikrofalowej z maksymalną prędkością na 6 minut. Zostawiamy na 5 minut aby & quot; dotrzeć & quot;

  3. Krok 3:

    Krok 3.

    Nasze danie jest gotowe! Smacznego!

kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy

  • Pieprz czarny mielony - 255   kcal/100g
  • Olej roślinny - 873   kcal/100g
  • Sól - 0   kcal/100g
  • Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41   kcal/100g
  • Zieleń - 41   kcal/100g
  • Pierogi gotowe - 194   kcal/100g

Podobne przepisy