pierogi w maśle w kuchence mikrofalowej
skład / składniki
2
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Wyjmujemy pierogi z zamrażarki.
Krok 2:
Wlej olej roślinny na dno talerza, w którym dobrze zanurzamy każdy pierog. Sól i posyp lekko zmielonym czarnym pieprzem. Włóż do kuchenki mikrofalowej z maksymalną prędkością na 6 minut. Zostawiamy na 5 minut aby & quot; dotrzeć & quot;
Krok 3:
Nasze danie jest gotowe! Smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Pieprz czarny mielony - 255 kcal/100g
- Olej roślinny - 873 kcal/100g
- Sól - 0 kcal/100g
- Świeże mrożone warzywa zupy w opakowaniu - 41 kcal/100g
- Zieleń - 41 kcal/100g
- Pierogi gotowe - 194 kcal/100g