Sałatka ananasy por paluszki krabowe
skład / składniki
4
porcje:
metoda gotowania
1. Drobno posiekaj pory w półpierścienie.
2. Pokrój paluszki krabowe na pół i pokrój.
3. Jeśli ananasy są w pierścienie, pokrój je.
4. Wymieszaj wszystko razem, dopraw majonezem, solą.
smacznego!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Ananasy - 49 kcal/100g
- Ananasy w puszkach - 57 kcal/100g
- Paluszki krabowe - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe Vici soczyste - 73 kcal/100g
- Paluszki krabowe południk Krab śnieżny - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Miramar - 140 kcal/100g
- Paluszki krabowe Santa braemor Krab śnieżny - 70 kcal/100g
- Majonez sałatkowy 50% tłuszczu - 502 kcal/100g
- Majonez lekki - 260 kcal/100g
- Majonez Prowansalski - 624 kcal/100g
- Majonez "prowansalski" - 627 kcal/100g
- Majonez stołowy - 627 kcal/100g
- Pory - 33 kcal/100g