skład / składniki
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Do tego ciasta potrzebujesz: krem w sześciu kolorach, jak na zdjęciu.
Krok 2:
I 4 okrągłe, 15 centymetrów średnicy, ciasta o wysokości 2-3 cm
Krok 3:
Nałóż trochę kremu na podłoże, Ustaw dolne ciasto.
Krok 4:
Posmaruj wierzch ciasta Fioletowym kremem.
Krok 5:
Ustaw następną warstwę, naciśnij.
Krok 6:
Zastosuj niebieski krem.
Krok 7:
Ustaw trzecie ciasto i posmaruj je zielonym kremem. Zainstaluj 4 ciasto na górze.
Krok 8:
Na wierzch ciasta równomiernie posmaruj żółtym kremem. Z boku ciasto posmarować warstwami kremu o odpowiednich kolorach i wygładzić.
Krok 9:
Do dekoracji róży użyj dyszy & 039; Płatek & 039;. Na wierzchu ciasta na środku czerwonego kremu nałóż pierwsze 2-3 płatki - podstawę róży.
Krok 10:
Następnie nakładaj na siebie płatki róży, ruchami przypominającymi fale.
Krok 11:
Najpierw płatki czerwonym kremem.
Krok 12:
Dalej wokół czerwonych pomarańczowe płatki.
Krok 13:
Wokół pomarańczowych żółci i wokół żółtych zieleni.
Krok 14:
Płatki Zielonego kremu Kontynuuj nakładanie na bok ciasta, aż do warstwy niebieskiego kremu. Następnie warstwa płatków niebieskiego kremu. A u podstawy warstwa fioletowych płatków.
Krok 15:
Ciasto jest gotowe. Możesz podawać i zachwycać swoich bliskich smakiem i pięknem tego dzieła sztuki kulinarnej!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Barwnik spożywczy - 0 kcal/100g
- Ciastka biszkoptowe - 258 kcal/100g
- Krem maślany - 315 kcal/100g