Małosolny łosoś w koniaku
skład / składniki
6
porcje:
gotowanie krok po kroku
oczyść rybę ze skóry i kości. Drobno posiekaj koperek i wymieszaj wszystkie składniki razem, przykryj rybą fele. Włóż rybę do pojemnika, przykryj folią spożywczą i pozostaw na 2 dni, obracając raz w tym czasie. Obierz gotową rybę z pozostałych przypraw, posiekaj i podawaj!
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Koperek - 38 kcal/100g
- Łosoś na parze - 197 kcal/100g
- Łosoś gotowany - 189 kcal/100g
- Łosoś świeży - 140 kcal/100g
- Cukier granulowany - 398 kcal/100g
- Cukier - 398 kcal/100g
- Koniak Zwyczajny "trzy gwiazdki" - 239 kcal/100g
- Koniak - 239 kcal/100g
- Sól morska - 0 kcal/100g
- Biały pieprz - 0 kcal/100g