krem Marshmallow
skład / składniki
3
porcje:
gotowanie krok po kroku
Krok 1:
Przygotuj składniki.
Krok 2:
Pokrój pianki na małe kawałki.
Krok 3:
Włóż pianki do blendera, wlej śmietanę.
Krok 4:
Ubij wszystko, aż będzie gładkie. Musisz ubijać przez długi czas, aby uzyskać gładką jednorodną masę bez ziaren.
Krok 5:
Lepiej jest natychmiast użyć gotowego kremu, ponieważ po pewnym czasie serwatka zacznie się wyróżniać ze śmietany.
kaloryczność produktów możliwych w składzie potrawy
- Maślanka - 36 kcal/100g
- Śmietanka 20% tłuszczu - 300 kcal/100g
- Śmietana 10% tłuszczu - 120 kcal/100g
- Śmietana - 300 kcal/100g
- Marshmallow - 304 kcal/100g
- Pianki w czekoladzie - 396 kcal/100g